Kosten van debestelapp.nl

debestelapp.nl, oftewel DBA, bevindt zich momenteel in een zogenaamde "Alfa fase". Dit is het vroege stadium van de ontwikkeling. In deze fase wordt de software nog ontworpen, gebouwd en getest door een kleine groep gebruikers. Deze groep gebruikers wordt geselecteerd en krijgt eenmalig en tijdens het gehele bestaan van DBA deze speciale "Alfa prijs".

In de volgende fase, namelijk de "Bèta fase", wordt de software onofficieel gelanceerd en getest door een grotere groep gebruikers. Deze groep gebruikers krijgt net zoals in de alfa fase een speciale prijs en wordt speciaal geselecteerd, dus dit is niet beschikbaar voor iedereen.

Wanneer DBA ongeschonden door de bèta fase heen komt, wordt de software officieel gelanceerd en zal de software beschikbaar zijn voor iedereen. De prijs voor het eindproduct is nog niet finaal.

Kosten voor het verwerken van de betalingen

Naast de kosten voor het gebruik van DBA zijn er kosten voor het verwerken van de betalingen. De betalingen worden verwerkt door Stripe.com. Dit is dé partner van DBA en er is momenteel geen andere partner voor het verwerken van betalingen. Onze partner biedt de volgende betalingsmogelijkheden aan met de bijgevoegde kosten:

 • iDeal € 0,29 per transactie;
 • Bancontact € 0,29 per transactie;
 • Sofort € 0,29 per transactie;
 • Creditcards* (standaard betaalkaarten de Europese Economische Ruimte) 1,5% + € 0,25
  American Express, Discover, Diners Club, Maestro, Cartes Bancaires, UnionPay;
 • Creditcards* (premium betaalkaarten uit de Europese Economische Ruimte) 1,9% + € 0,25
  Commerciële, zakelijke of bedrijfskaarten die zijn uitgegeven door Visa en Mastercard;
 • Creditcards* (Britse betaalkaarten) 2,5% + € 0,25;
 • Creditcards* (internationale betaalkaarten) 3,25% + € 0,25.

* De kosten voor valuta omzetting bedraagt 2% van het transactiebedrag.